У Харкові відбудуться четверті “Ігри героїв”

Фото: kharkivoda.gov.ua

1 березня у спортивному клубі YOD (вулиця Клочківська, 173) відбудуться четверті “Ігри героїв” – всеукраїнські кросфіт-змагання для поранених воїнів АТО/ООС та людей з інвалідністю.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі обладміністрації.

Головна мета Ігор – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація ветеранів війни на Донбасі, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, мало захищених та соціально вразливих верств населення.

У змаганнях братиме участь 20 ветеранів АТО/ООС – спортсменів з різних міст України. Вони приїжджають до Харкова на товариську зустріч зі своїми побратимами, щоб продемонструвати свій незламний дух.

Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати іншим людям з інвалідністю, що їм під силу повернутися до повноцінного життя, а також продемонструвати всім глядачам можливості сили волі.

Змагання розпочнуться об 11:30.

Четверті «Ігри героїв» у Харкові стануть акцією підтримки Благодійного фонду «Revived Soldiers Ukraine» та його ініціативи NextStepUkraine (Ірпінь). Це єдиний в Україні реабілітаційний центр, який існує за рахунок благодійних пожертвувань української діаспори у США і поєднує самостійне життя людини у побуті разом із терапією в реабілітаційній залі. Там безкоштовно проходять реабілітацію українські ветерани й військові, котрі отримали надважкі травми центральної нервової системи внаслідок бойових дій.